Za direktno klicanje iz pametnih telefonov!

MobilnoStacionarno

Ta stran je predvsem informativne narave. Trenutni ni možna registracija na portal. Tu lahko dostopate samo do podatkov, cenikov in sprememb ponudba glede osnovne dejavnosti ponudnika, priprava in dostava hrane. Za morebitne slovnične napake ali površno napisan cenik ne odgovarjamo. Vse reklamacije so možne na priložene kontaktne telefonske številke na sami spletni strani.

Ves objavljen materijal je avtorska last ponudnika storitev in lastnika strani SILVO KOBE S.P. in se brez njegovega soglasja ne sme kopirati ter objavljati drugje ali kakorkoli uporabiti za drge namene kot za namene obveščanja in reklamiranja podjetja in dejavnosti podjetja SILVO KOBE S.P.

Glede na zgoraj navedeno se na strani ne zbirajo nobeni osebni podatki nobenih spletnih uporabnikov z samim ogledom strani in se zato tudi ne morejo nikomur posredovati. Delni statistični podatki so standardno zbrani sami s spletnimi piškotki kar je pojasnjeno tukaj in možno regulirati v obvestilu o spletnih piškotkih.

Ne odgovarjamo za morebitne tiskarske napake.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pametni telefoni

Na strani je 20 gostov in ni članov.

Vseh ogledov danes 7283